Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Seçim Çalışmaları İçin Isparta’da

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Seçim Çalışmaları İçin Isparta’da

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, seçim çalışmaları kapsamında Isparta'ya geldi. Özdağ, Süleyman Demirel Üniversitesi önünde vatandaşlarla buluştu ve daha sonra Isparta Belediye Başkan adayı Gökman Gökmenoğlu'nun projelerinin tanıtımı için açılan standın açılışını gerçekleştirdi. Özdağ'ın programı, kabir ziyaretlerinin ardından ilçe ziyaretleriyle devam edecek.

ABONE OL
17 Mart 2024 11:43
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Seçim Çalışmaları İçin Isparta’da
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, seçim çalışmaları kapsamında Isparta’ya geldi. 16 Mart Cumartesi günü, Isparta’da bulunan Süleyman Demirel Üniversitesi önünde toplanan vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Özdağ, buradan sonra gençlerle kafe ortamında buluşarak onların talep ve önerilerini dinledi.

Pazar günü ise Özdağ’ın programı oldukça yoğun geçti. Sabah saatlerinde Hafız İbrahim Demiralay’ın kabrini ziyaret eden Özdağ, ardından şehitlikleri ziyaret etti. Bu ziyaretlerin ardından Isparta Belediye Başkan adayı Gökman Gökmenoğlu’nun projelerinin tanıtımı için açılan standın açılışına katıldı.

Öğleden sonra ise Özdağ’ın programı, Süleyman Demirel’in kabrini ziyaret etmekle başlayacak. Daha sonra ise sırasıyla Eğirdir ve Şarkikaraağaç gibi Isparta’nın önemli ilçelerine ziyaretler gerçekleştirecek. Burada vatandaşlarla buluşarak onların sorunlarını dinleyecek ve parti programını anlatacak olan Özdağ, seçim kampanyasını halkla iç içe sürdüreceğini ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP