Yıldırım’da Hırsızlık Operasyonu: Gelini ve Kaynanayı Kılık Değiştirerek Yakaladılar

Yıldırım’da Hırsızlık Operasyonu: Gelini ve Kaynanayı Kılık Değiştirerek Yakaladılar

Bursa'da gelin ile kaynanasının yaptığı hırsızlık polisi harekete geçirdi. Özel ekip kuran Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri; 17 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan kaynanayı ve yaşının iki katı suç kaydı bulunan 15 yaşındaki gelinini suçüstü yakaladı.

ABONE OL
11 Nisan 2024 23:36
Yıldırım’da Hırsızlık Operasyonu: Gelini ve Kaynanayı Kılık Değiştirerek Yakaladılar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yıldırım ilçesinin Güllük Mahallesi’nde gerçekleşen olayda, ev sahibi 100 bin lira değerinde ziynet eşyasının kaybolduğunu fark etti. Durumun bildirilmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği harekete geçti ve özel bir ekip kurdu.

Polis, bölgedeki güvenlik kameralarını ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi’ne (KGYS) ait kameraları detaylı bir şekilde inceledi. Yapılan araştırmalarda, şüpheli iki kadının özellikle güvenlik kameralarının olmadığı alanlarda hırsızlık yaptığı belirlendi.

Soruşturma derinleştikçe, şüphelilerin gelin-kaynana olduğu ortaya çıktı. Meral A. (36) ve gelini 26 suç kaydı bulunan E.A. (15) olduğu tespit edildi. Meral A.’nın daha önce 19 hırsızlık suçundan kaydı bulunduğu ve 7 yıl cezaevinde kaldıktan sonra izinli çıktığı, ayrıca 17 yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu belirtildi.

Polis ekipleri, gelin ve kaynanayı evlere girerken suçüstü yakaladı. Üst aramalarında 100 bin TL değerinde ziynet eşyası ele geçirildi. Kaynana tutuklanırken, yaş küçük olan gelin ise serbest bırakıldı ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP