Uraz Kaygılaroğlu: Oyunculuğu Bırakmaya Razıyım

Uraz Kaygılaroğlu: Oyunculuğu Bırakmaya Razıyım

ABONE OL
8 Ekim 2024 23:07
Uraz Kaygılaroğlu: Oyunculuğu Bırakmaya Razıyım
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner’in katledilmesinden sonra kendi can güvenliğinden endişe ettiğini açıkladı. Daha önce bir sanat sergisinde yer alan pozları sosyal medyada tepki çekmiş ve kadın cinayetleriyle ilişkilendirilmişti. Kaygılaroğlu, bu durumun kendisini derinden üzdüğünü ve böyle bir olayın öznesi haline gelmek istemediğini belirtti.

Sanat sergisindeki pozlarının, kadın cinayetleriyle ilişkilendirilmesinin toplumun dinamiklerini ve yaralarını ne kadar tetiklediğini fark edemediğini söyleyen Kaygılaroğlu, bu nedenle özür dilemişti. Gelen eleştiriler sonrası oyunculuğu bırakabileceğini ifade eden Kaygılaroğlu, “Bu meselelerin benim oyunculuğu bırakmamla çözüleceğini düşünüyorsanız, seve seve bunu yapmaya razıyım” dedi.

Ayrıca sosyal medyada hedef gösterildiğini ve bu nedenle kendi can güvenliğinden endişe ettiğini vurgulayan Kaygılaroğlu, insanların istediği gibi yaşayabileceğini, sanatın bu tür saldırılarla ilişkilendirilmemesi gerektiğini söyledi​

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Tercüman Gazetesi Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.