Ümraniye’de birbirine yakın noktalarda peş peşe otobüs yangını

Ümraniye’de birbirine yakın noktalarda peş peşe otobüs yangını

Ümraniye'de sabah saatlerinde birbirine yakın noktalarda art arda otobüs yangınları çıktı. Yangınlarda otobüsler kullanılmaz hale gelirken olayda ölen ya da yaralanan olmadı.

ABONE OL
7 Nisan 2024 15:54
Ümraniye’de birbirine yakın noktalarda peş peşe otobüs yangını
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dudullu Terminali’nde meydana gelen ilk yangında, otobüsün motor kısmına sıçrayan alevler hızla yayılarak otobüsü sararken, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangında can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı. Ancak otobüs kullanılamaz hale geldi.

Diğer yangın ise TEM Dudullu Kavşağı’nda gerçekleşti. İddialara göre seyir halindeki otobüsün motor kısmında başlayan yangın, kısa sürede tüm otobüsü sardı. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve söndürüldü. Ancak, yangın nedeniyle TEM Otoyolu Edirne istikametinde trafik yoğunluğu yaşandı ve trafik akışı tek şeritten sağlandı. Bu yangında da can kaybı veya yaralanma yaşanmazken, otobüs kullanılamaz hale geldi ve çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı, trafik akışı normale döndü.

Dudullu Terminali’ndeki yangınla ilgili konuşan Abdullah Arıcı, otobüsün motor kısmında çıkan yangının ardından içerideki insanların hızla tahliye edildiğini ve itfaiyenin müdahale ettiğini belirtti. Yangında yaralanan olmadığını ifade etti.

Yolculardan Aslan Akıncı ise Ankara’dan çıktıklarında yanık kokusu hissettiklerini ve buraya kadar bir sorun yaşamadıklarını ancak otogara yaklaşırken dumanın çıkmaya başladığını söyledi. Otobüsü tahliye ettiklerini ve yangının hızla yayıldığını aktaran Akıncı, otobüste 10-15 kişi olduğunu ve yaralanma olmadığını dile getirdi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP