Trafikte Korna Nedeniyle Yumruklu Saldırı

Trafikte Korna Nedeniyle Yumruklu Saldırı

İstanbul Şişli Esentepe Mahallesi'nde bir sürücünün korna çalması sonucu yaşanan araç içi kavga, sosyal medyada yayılan görüntülerle gündeme geldi. Görüntülerde, aracının camına yumruk atan kişinin emniyet mensubu olduğunu iddia etmesi üzerine başlatılan soruşturma sonucunda, bu kişinin emniyet görevlisi olmadığı ve sivil bir vatandaş olduğu ortaya çıktı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, yapılan inceleme sonucunda şüphelinin yakalandığını ve hakkında gerekli işlemlerin başlatıldığını açıkladı.

ABONE OL
22 Mart 2024 23:09
Trafikte Korna Nedeniyle Yumruklu Saldırı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Şişli Esentepe Mahallesi’nde meydana gelen trafik olayı, araç içinde yaşanan kavga anıyla gündeme geldi. Bir sürücünün korna çalmasına sinirlenen diğer sürücü, aracından inerek korna çalan sürücünün camına yumruk atmaya başladı. Olaya önce motosiklet sürücüsü müdahale etti, ardından trafik polisi olay yerine geldi. Ancak, aracının camına yumruk atan sürücü, polisin gelmesiyle birlikte olay yerinden uzaklaştı.

Sosyal medyada yayılan görüntülerin ardından İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, konuyla ilgili açıklama yaptı. Yerlikaya, yapılan inceleme sonucunda şüphelinin yakalandığını ve hakkında gerekli işlemlerin başlatıldığını duyurdu. Ancak, inceleme sonucunda ortaya çıkan bir başka gerçek ise şaşkınlık yarattı. Şüphelinin emniyet mensubu olmadığı, yani sivil bir vatandaş olduğu tespit edildi.

Yerlikaya, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İstanbul’da bir şahıs, kendisine korna çalan sürücünün önünü keserek camını yumrukladı” şeklinde internette yayımlanan görüntüler üzerine yapılan incelemenin sonucunda, şahsın emniyet mensubu olmadığının tespit edildiğini belirtti. Şahsın, M.D. adıyla yakalandığını ve gerekli işlemlerin başlatıldığını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP