Temizlik işleri müdürü polisi tehdit etti: Sizi geberteceğim!

Temizlik işleri müdürü polisi tehdit etti: Sizi geberteceğim!

Adana'da polisin uygulamasından kaçan ve 1 kilometrelik takiple durdurulan kamyonetteki Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü S.Ş, belindeki tabancayla "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim." diye tehdit etti.S.Ş, biber gazıyla etkisiz hale getirildi ve gözaltına alındıktan sonra tutuklandı. Araçta ise 28 gram bonzai ele geçirildi.

ABONE OL
21 Nisan 2024 18:47
Temizlik işleri müdürü polisi tehdit etti: Sizi geberteceğim!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seyhan ilçesinin Tellidere Mahallesi’nde, Alparslan Türkeş Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen trafik uygulaması sırasında polis ekipleri, şüpheli davranışlar sergileyen bir kamyoneti durdurmak istedi. Ancak sürücü ihtara uymayarak kaçmaya başladı. Yaklaşık 1 kilometrelik bir takip sonucunda kamyonet, Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı devriye ekipleri tarafından durduruldu.

Kamyonetin Seyhan Belediyesi tarafından kiralık olarak kullanıldığı belirlendi. Araç içinde bulunan 3 şüphelinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapılması için müdahalede bulunuldu. Ancak şüpheliler, polise direndi ve hakaret etti. Bu durum üzerine polis, biber gazı kullanarak şüphelileri etkisiz hale getirdi.

GBT sorgusu sonucunda sürücünün cezaevi infaz koruma memuru olduğu tespit edildi. Yanındaki şahısların ise “kasten yaralama”, “trafik güvenliğini tehlikeye sokma” ve “görevi yaptırmamak için direnme” gibi suçlardan kayıtları bulundu. Şüphelilerden biri, polise saldırıp tehdit etmeye kalkıştı ve elindeki ruhsatsız tabancayı çıkararak tehditler savurdu. Diğer şüpheli ise kaçmaya çalıştı ancak polis tarafından yakalandı.

Araçta yapılan aramada arka koltukta 28 gram bonzai ele geçirildi. Ayrıca, bir şüphelinin namlusunda 1 adet, şarjöründe 15 fişek bulunan tabancası bulundu. Sürücü alkollü araç kullanmaktan cezalandırılırken, kamyonet yediemin otoparkına çekildi.

Gözaltına alınan şüpheliler polis merkezine götürülerek işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüphelilerden biri tutuklanırken, diğerleri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP