Sivas’ın Zara İlçesinde Yaşlı Adamı Çarpan Araçla Kaza: 1 Yaralı

Sivas’ın Zara İlçesinde Yaşlı Adamı Çarpan Araçla Kaza: 1 Yaralı

Sivas'ın Zara ilçesinde, M.T. idaresindeki bir hafif ticari araç, İsmetpaşa Caddesi İsmet Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu önünde yolun karşısına geçmeye çalışan 80 yaşındaki A.K'ye çarptı. Kazada ağır yaralanan yaşlı adam, Zara Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Sivas'a sevk edildi. Sürücü ise ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

ABONE OL
11 Mart 2024 05:43
Sivas’ın Zara İlçesinde Yaşlı Adamı Çarpan Araçla Kaza: 1 Yaralı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sivas’ın Zara ilçesinde yaşanan bir trafik kazası, bölgede endişe yarattı. İddialara göre, M.T. yönetimindeki 58 ZD 623 plakalı hafif ticari araç, İsmetpaşa Caddesi İsmet Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu önünde yolun karşısına geçmeye çalışan 80 yaşındaki A.K’ye çarptı.

Kaza sonrasında olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, ağır yaralanan A.K’ye ilk müdahaleyi yaparak Zara Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından ise A.K, Sivas’taki bir hastaneye sevk edildi.

Kazanın ardından sürücü M.T, ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Polis ekipleri, kazanın neden meydana geldiğini ve soruşturmanın detaylarını belirlemek için çalışmalarına devam ediyor. Kazaya ilişkin resmi açıklamaların ilerleyen saatlerde yapılması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP