Polise tabanca çekip, tehdit eden belediye müdürü tutuklandı

Polise tabanca çekip, tehdit eden belediye müdürü tutuklandı

ADANA'da uygulamadan kaçtıktan sonra yakalanınca ekiplere direnip görevli polislere belindeki tabancayı çıkararak, "Siz kimsiniz? Sizi geberteceğim" diye tehdit edip, tutuklanan Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş'ın (45), ifadesinde, "Ben koltukta uyuyordum. Biber gazını yiyince uyandım. Polise karşı herhangi bir mukavemetim olmadı. Ben bir şey yapmadım" diyerek kendini savunduğu ortaya çıktı.

ABONE OL
22 Nisan 2024 20:51
Polise tabanca çekip, tehdit eden belediye müdürü tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seyhan ilçesinin Tellidere Mahallesi’nde, Alparslan Türkeş Bulvarı’nda 20 Nisan saat 01.30 sıralarında trafik uygulaması yapan polis ekipleri, 06 DDF 448 plakalı kamyoneti durdurmak istedi. Ancak sürücü ihtara uymayarak kaçmaya başladı. Polisler, kamyoneti takibe alarak yaklaşık 1 kilometrelik bir kovalamacanın ardından Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü devriye ekipleri tarafından durduruldu. Kamyonetin Seyhan Belediyesi tarafından kiralık olarak kullanıldığı belirlendi.

Kamyonette bulunan 3 şüpheliye Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu yapılırken, şüpheliler polise direnince müdahale edildi. Gözaltına alınan şüpheliler arasında, sürücü Mehmet Ali Ş. ve Seyhan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Selahattin Şaş ile daha önce işlenmiş suçlardan kaydı bulunan Ahmet B. olduğu tespit edildi.

Selahattin Şaş, polise karşı tehditler savunarak elindeki tabancayı çıkardı ve polise tokat atma girişiminde bulundu. Şüpheliye müdahale edilerek silahı alındı. Ahmet B. ise olay yerinden kaçmaya çalışırken yakalandı. Kamyonetin arka koltuğunda ise 28 gram bonzai ele geçirildi.

Sürücü Mehmet Ali Ş.’ye alkollü araç kullanmaktan ceza kesilirken, kamyonet otoparka çekildi. Tutuklanan Selahattin Şaş, diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Başkan Tekin: Olayları Büyük Bir Üzüntüyle Karşılıyorum

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, yazılı bir açıklama yaparak olayları büyük bir üzüntüyle karşıladığını belirtti. Gerekli adımların titizlikle atılacağını ifade etti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP