Macaristan’ın Aday Kadrosu Belli Oldu: Türkiye’ye Karşı Hangi Futbolcular Sahada Olacak?
  • Tercüman Gazetesi
  • Spor
  • Macaristan’ın Aday Kadrosu Belli Oldu: Türkiye’ye Karşı Hangi Futbolcular Sahada Olacak?

Macaristan’ın Aday Kadrosu Belli Oldu: Türkiye’ye Karşı Hangi Futbolcular Sahada Olacak?

A Milli Futbol Takımı'nın 22 Mart Cuma günü deplasmanda oynayacağı özel maçta Macaristan'ın aday kadrosu Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı. Puskas Arena'da gerçekleşecek karşılaşma için Macaristan Teknik Direktörü Marco Rossi, 25 kişilik bir kadro belirledi.

ABONE OL
12 Mart 2024 22:20
Macaristan’ın Aday Kadrosu Belli Oldu: Türkiye’ye Karşı Hangi Futbolcular Sahada Olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

A Milli Futbol Takımı, 22 Mart Cuma günü Macaristan’ın başkenti Budapeşte’deki Puskas Arena’da bir özel maç için sahaya çıkacak. Karşılaşma öncesi Macaristan Teknik Direktörü Marco Rossi, Türkiye’ye karşı sahaya sürmek üzere 25 kişilik bir aday kadro belirledi. Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi açıklamasına göre, Macaristan’ın aday kadrosunda kalecilerden forvetlere kadar geniş bir yelpaze yer alıyor.

Kaleci pozisyonunda Danes Dibusz (Ferencvarosi), Peter Gulacsi (RB Leipzig) ve Balazs Toth (Fehervar) gibi deneyimli isimler bulunuyor. Savunmada Botond Balogh (Parma), Marton Dardai (Hertha Berlin), Adam Lang (Omonoia), Attila Mocsi (Çaykur Rizespor), Willi Orban (Leipzig) gibi oyuncuların yanı sıra Attila Szalai (Freiburg) ve Gabor Szalai (Lausanne-Sport) gibi genç yetenekler de yer alıyor.

Orta sahada ise Bendeguz Bolla (Servette), Milos Kerkez (Bournemouth), Laszlo Kleinheisler (Hajduk Split), Adam Nagy (Spezia Calcio), Zsolt Nagy (Puskas Akademia), Loic Nego (Le Havre) ve Andras Schafer (Union Berlin) gibi oyuncular bulunuyor. Forvet hattında ise Martin Adam (Ulsan Hyundai), Daniel Gazdag (Philadelphia Union), Krisztofer Horvath (Kecskemeti), Roland Sallai (Freiburg), Dominik Szoboszlai (Liverpool), Zalan Vancsa (Lommelse) ve Barnabas Varga (Ferencvarosi) gibi yetenekli futbolcular bulunuyor.

Macaristan’ın belirlediği aday kadro, Türkiye’nin deplasmanda karşılaşacağı zorlu mücadele öncesinde Türk futbolseverlerin dikkatini çekiyor. Türkiye’nin aday kadrosu ve maçın detayları ise merakla bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP