KPSS Ortaöğretim branş bazında sıralamalar belli oldu

KPSS Ortaöğretim branş bazında sıralamalar belli oldu

ÖSYM, internet sitesinden KPSS Ortaöğretim branş bazında sıralamaların belli olduğunu açıkladı.

ABONE OL
8 Ekim 2024 11:27
KPSS Ortaöğretim branş bazında sıralamalar belli oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ÖSYM, 2024 Kamu Personel Seçme Sınavı Ortaöğretim (2024-KPSS Ortaöğretim) sonuçlarına göre adayların branş bazındaki sıralamalarının ÖSYM Aday İşlemleri Sistemi’ne yansıtıldığını açıkladı. Adaylar, https://ais.osym.gov.tr adresine T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle giriş yaparak branş bazındaki sıralamalarını öğrenebilecek.

Açıklamada, branş bazındaki sıralamaların adayları bilgilendirme amacıyla oluşturulduğu ve adayların kendi alanlarında sınava giren diğer kişilerle başarı durumlarını değerlendirmelerine imkan sağladığı belirtildi. Bu sıralamalar resmi bir belge niteliği taşımamakta olup, herhangi bir değerlendirme durumunda ÖSYM sistemindeki kayıtlı bilgilerin esas alınacağı ifade edildi.

Sıralamalar, adayların e-okul sistemi üzerinden çekilmiş eğitim bilgileri veya başvuru sırasında beyan ettikleri bilgiler baz alınarak hazırlanmıştır.

ÖSYM, adaylara ve kamuoyuna saygıyla duyurur.

ÖSYM Başkanlığı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Tercüman Gazetesi Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.