Köpek sevme kavgası karakolda bitti

Köpek sevme kavgası karakolda bitti

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde iddiaya göre alkollü olan 2'si kadın 4 kişi ile köpeğini sevmek istedikleri bir adam arasında tartışma çıktı. Çevredekilerin de karışmasıyla bir anda arbedeye dönen olay, güvenlik kameralarına yansıdı.

ABONE OL
11 Nisan 2024 23:37
Köpek sevme kavgası karakolda bitti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dün akşam saatlerinde Kuşadası ilçesinin marina mevkisinde bulunan halk plajında bir olay meydana geldi. İddialara göre, İzmir’den Ramazan Bayramı tatili için gelen M.G., B.G., K.G. ve Ö.C.B. adlı 2’si kadın 4 kişi, plajda alkol aldıktan sonra çevreye rahatsızlık vermeye başladı. Plajdaki diğer kişiler tarafından uyarılmalarına rağmen, daha sonra yoldan geçen E.Ç.’nin köpeğini sevmek istediler. Ancak E.Ç. izin vermemesi üzerine aralarında sözlü bir tartışma başladı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışma, çevredeki diğer kişilerin de müdahalesiyle plajın bulunduğu caddeye yayıldı.

Olayın büyümesiyle birlikte E.Ç., kendisini takip eden kişiler tarafından darp edilmek istendi. Bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi ve kavgaya karışanları ayırmak için müdahalede bulundu. Güvenlik kameralarına yansıyan olayda polis, kavgaya karışanları dağıtmak için biber gazı kullandı.

Polis tarafından gözaltına alınan M.G., B.G., K.G. ve Ö.C.B. ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldılar. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP