Keçiören’de Saldırıya Uğrayan Tunahan Yılmaz Tedavi Sürecini Tamamlayarak Taburcu Edildi

Keçiören’de Saldırıya Uğrayan Tunahan Yılmaz Tedavi Sürecini Tamamlayarak Taburcu Edildi

Ankara'nın Keçiören ilçesinde sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan ve 3 aydır hastanede tedavi gören Tunahan Yılmaz, Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi'ndeki tedavisi tamamlanarak taburcu edildi. Ailesi, Tunahan'ın evine dönmesinden mutluluk duyarken, köpek sorununun çözülmesi için yetkililerden taleplerini dile getirdi.

ABONE OL
21 Mart 2024 03:28
Keçiören’de Saldırıya Uğrayan Tunahan Yılmaz Tedavi Sürecini Tamamlayarak Taburcu Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Keçiören ilçesinin Kafkas Mahallesi’nde geçtiğimiz Aralık ayında sahipsiz köpeklerin saldırısına uğrayan ve ağır yaralanan Nurettin Demirer İlkokulu öğrencisi Tunahan Yılmaz, 3 aylık bir tedavi sürecinin ardından Hacettepe İhsan Doğramacı Çocuk Hastanesi’nden taburcu edildi. Yılmaz’ın evine dönmesi, ailesi tarafından sevinçle karşılandı. Babası Halil Yılmaz, oğlunun iyileşmesinin sevincini yaşarken, önlerindeki sürecin bilincinde olduklarını belirtti.

Tunahan’ın tedavi sürecinde zorlu bir ameliyat geçirdiğini ve önümüzdeki günlerde evden hastaneye pansuman ve fizik tedaviye gitmelerinin gerektiğini ifade eden baba Yılmaz, Tunahan’ın olaydan önce neşeli bir çocuk olduğunu ancak şu anda kendileriyle bile konuşmakta zorlandığını dile getirdi.

Köpek sorununa da değinen Yılmaz, yetkililerden çözüm talep etti. Keçiören Belediyesi’nin sahipsiz köpekleri toplamak yerine kısırlaştırıp barınaklara taşımasını isteyen Yılmaz, sokaklarda dolaşan köpeklerin tehlike oluşturduğunu vurguladı. Tunahan’ın annesi Ergül Yılmaz ise, oğullarının evine dönmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, sağlık çalışanlarına teşekkür etti.

Ancak köpek sorununun hala çözüme kavuşmadığını belirten Yılmaz ailesi, çocuklarının travmatik süreci ve yaşanan acılarını geride bırakabilmeleri için yetkililerden daha etkili önlemler alınmasını talep ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP