Kayseri’de Trafik Kazası Süsü Verilen Cinayet Davası Başladı

Kayseri’de Trafik Kazası Süsü Verilen Cinayet Davası Başladı

Kayseri'de geçen yıl trafik kazasında yaşamını yitirdiği sanılan sürücü Eyüp Arslantürk'ün öldürüldüğü ve olaya "trafik kazası süsü" verildiği ortaya çıktı, 4'ü tutuklu 6 sanık hakkında dava açıldı.

ABONE OL
10 Mart 2024 09:47
Kayseri’de Trafik Kazası Süsü Verilen Cinayet Davası Başladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kayseri’de geçen yıl trafik kazası süsü verilerek öldürüldüğü sanılan sürücü Eyüp Arslantürk’ün aslında cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. 4’ü tutuklu 6 sanık hakkında dava açıldı.

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün 12 Ekim 2023’te Hacılar ilçesinde yaşanan olayı detaylı bir şekilde incelemesinin ardından hazırlanan iddianameye göre, 6 sanık cinayetle suçlanıyor. Sanıkların cinayeti “trafik kazası süsü” vermek amacıyla işlediği belirtiliyor.

İddianamede yer alan detaylara göre, cinayet planı, sanıklardan B.E’nin annesi hakkındaki iddialarıyla başladı. B.E’nin, kardeşi K.S.Y, bacanağı F.P. ve arkadaşı B.G’yi de yanına alarak Eyüp Arslantürk’ü kaçırmak için plan yaptığı belirtildi. Ancak plan önce maktulü araçla kaçırmayı düşünmüş, ardından evinde öldürmeyi planlamışlar.

İddianamede ayrıca, sanıkların olayı gerçekleştirirken kullandıkları araçla maktulün evine gittikleri, maktulün ağzını bez ve koli bandı ile bağladıkları, daha sonra maktulu kömürlük olarak kullanılan depoya götürüp orada dövdükleri ve öldürdükleri belirtildi.

Sanıklardan B.E. ifadesinde, maktulu evinden alıp korkutup bırakmayı amaçladığını iddia etti ve cinayetin planlanmadığını öne sürdü. Diğer sanıklar ise maktulün ölümünden habersiz olduklarını savundu.

Dava sürecinin detayları mahkeme tarafından değerlendirilmeye devam edecek.

Bu haber, Kayseri’de geçen yıl yaşanan trajik bir olayın detaylarını içeriyor. Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı ve İl Emniyet Müdürlüğü’nün detaylı soruşturması sonucunda, trafik kazası süsü verilen bir cinayetin ortaya çıkarılmasıyla ilgili dava süreci başladı. Sanıkların cinayeti planlayarak gerçekleştirdikleri iddia ediliyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP