İzmir’de Bir Kadın Cinayete Kurban Gitti

İzmir’de Bir Kadın Cinayete Kurban Gitti

İzmir'in Karabağlar ilçesinde, H.T. isimli bir adamın eşi İpek Tarhan'ı evde bıçaklayarak öldürdüğü bir cinayet vakası yaşandı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu meydana gelen bu olayda, H.T. polise giderek cinayeti itiraf etti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

ABONE OL
19 Mart 2024 23:21
İzmir’de Bir Kadın Cinayete Kurban Gitti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, bir evde meydana gelen trajik bir olayda, H.T. (66) isimli bir adamın eşi İpek Tarhan’ı bıçaklayarak öldürdüğü bildirildi. Olayın akşam saatlerinde Öğretmen Rasime Şeyhoğlu Sokak’ta gerçekleştiği belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, H.T. ile karısı İpek Tarhan arasında başlayan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavganın şiddetlenmesiyle H.T., mutfaktan aldığı bir bıçakla eşini defalarca bıçakladıktan sonra evden ayrıldı. Çevre sakinlerinin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ancak sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemede İpek Tarhan’ın hayatını kaybettiği tespit edildi.

Cinayetin ardından H.T.’nin polis merkezine giderek olayı itiraf ettiği ve teslim olduğu öğrenildi. Emniyetteki ifadesinde, eşinin kendisine saldırdığını ve kendisine küfür ettiğini belirten H.T., bir anda gözü dönerek karısını bıçaklamaya başladığını söyledi.

Çiftin, 6 Şubat’ta meydana gelen depremin ardından Malatya’dan İzmir’e yerleştikleri, iki çocuk sahibi oldukları ve bir çocuklarının İstanbul’da üniversite okuduğu öğrenildi.

Cinayete kurban giden İpek Tarhan’ın cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP