Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri’yi Kadrosuna Kattı

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri’yi Kadrosuna Kattı

ABONE OL
21 Temmuz 2024 06:35
Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri’yi Kadrosuna Kattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Fenerbahçe, uzun süredir peşinde olduğu Faslı golcü Youssef En-Nesyri’yi kadrosuna kattı. Sevilla’dan transfer edilen 27 yaşındaki oyuncu ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.

Transferin Detayları
Fenerbahçe, Sevilla ile bonservis konusunda anlaşmaya vardıktan sonra En-Nesyri’yi Türkiye’de oynamaya ikna etti. Faslı yıldız, sarı-lacivertli kulüpten yıllık 4 milyon euro net ücret alacak. Transferin kısa süre içerisinde resmen açıklanması bekleniyor.

En-Nesyri’nin Kariyeri
Youssef En-Nesyri, Sevilla formasıyla iki Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşadı. Geçtiğimiz sezon 41 maçta 20 gol ve 3 asistlik performans sergileyen golcü oyuncu, Fas Milli Takımı’nda da 73 maçta 20 gol kaydetti. En-Nesyri, santrfor pozisyonunun yanı sıra sol ve sağ kanatta da görev alabiliyor.

Fenerbahçe’nin Transfer Hamleleri
Fenerbahçe, geçtiğimiz sezonun ardından hücum hattını güçlendirmek için yoğun bir transfer çalışması yürütüyordu. Michy Batshuayi’yi ezeli rakibi Galatasaray’a kaptıran sarı-lacivertliler, En-Nesyri transferiyle hücum hattını güçlendirdi. Teknik direktör İsmail Kartal, En-Nesyri’nin takıma büyük katkı sağlayacağını belirtti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP