Eşini ve Kızını Bıçaklayarak Öldüren Zanlı Tutuklandı

Eşini ve Kızını Bıçaklayarak Öldüren Zanlı Tutuklandı

Erzurum'un Yunus Emre Mahallesi'nde yaşanan trajik olayda, Zülküf B. adlı zanlının evde eşi Kadriye B. ve kızı Asude Helen B'yi bıçaklayarak öldürdüğü bildirildi. Zanlı, olaydan sonra kaçmaya çalışırken yakalandı ve tutuklandı. Kadriye B. ile Asude Helen B'nin cenazeleri, Müftü Solakzade Camii'nde düzenlenen cenaze namazının ardından defnedildi.

ABONE OL
14 Mart 2024 19:17
Eşini ve Kızını Bıçaklayarak Öldüren Zanlı Tutuklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Erzurum’un Yunus Emre Mahallesi’nde, Sancak Caddesi Sancak Sitesi’ndeki bir evde korkunç bir olay meydana geldi. Zülküf B. (46) ile eşi Kadriye B. (44) arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü.

Tartışma sırasında Zülküf B, bıçakla eşini ve kızı Asude Helen B’yi (20) ağır şekilde yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Komşuların ihbarı üzerine sağlık ekipleri ve polis olay yerine sevk edildi. Ancak sağlık ekipleri, bıçaklanan anne ve kızının yaşamını yitirdiğini belirledi.

Zanlının kaçtığı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti ve Çat ilçesi istikametinde yolda yakaladı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı, tutuklandı.

Kadriye B. ile Asude Helen B’nin cenazeleri, Müftü Solakzade Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Yeni Asri Mezarlık’ta yan yana toprağa verildi.

Ailenin Bingöllü olduğu ve tutuklanan zanlının Palandöken ilçesinde bir lisede coğrafya öğretmeni olduğu, öldürdüğü eşinin ise Erzurum Şehir Hastanesinde ebe olarak çalıştığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP