EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASINDAN ANLAMLI PROTOKOL

EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASINDAN ANLAMLI PROTOKOL

Emniyet Teşkilatı Sendikası, Turindex Turizm firması ile yaptığı protokolle, şehit yakınlarına umre ziyareti ve Emniyet personeline indirimli tatil fırsatları sunacak.

ABONE OL
23 Mart 2024 00:38
EMNİYET TEŞKİLATI SENDİKASINDAN ANLAMLI PROTOKOL
1

BEĞENDİM

ABONE OL

08.03.2022 tarihinde tamamı Emniyet Teşkilatında fiilen görev yapan memurlar tarafından kurulan ve 178 yıllık teşkilatın ilk ve tek sivil toplum kuruluşu olan Emniyet Teşkilatı Sendikası son dönemlerde sadece üyelerinin değil Emniyet Teşkilatında aktif görev yapan yaklaşık 400.000 personel ile emeklisini de kapsayan faaliyetler ve protokoller ile dikkatleri çekmeye devam ediyor.

Türkiye’nin önde gelen firmaları ile yapmış olduğu büyük indirim anlaşmalarının ardından bugün de 18 Mart Çanakkale Zaferi ve şehitler anma gününü de kapsayan içinde bulunduğumuz haftada aziz şehitlerimizin manevi hatıralarını unutmayarak büyük bir anlaşmaya imza attı.

Son dönemlerde yaptığı başarılı çalışmalar ile birçok başarı ödülü alan ve 38 yıldır turizm acenteliği yapan Turindex Turizm firması ile yapılan protokol gereği 1. dereceden şehit yakını 2 kişiyi tüm masraflarının karşılanarak umre ziyaretine götürüleceği, ayrıca aktif çalışan ve emekli tüm emniyet personeline yurtiçi-yurtdışı tatillerde ve tur organizasyonlarında, bilet ve hac ile umre organizasyonlarında Emniyet Teşkilatı Sendikasından alınacak kod ile anında %5 indirim uygulanacağı kaydedildi.

Yapılan protokolde hazır bulunan Emniyet Teşkilatı Sendikası Teşkilat Başkanı Selim GÜNAY yaptığı açıklamada 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler anma gününü de kapsayan hafta içerisinde yapılan bu anlamlı protokol ile 2 şehit yakınının umre ziyaretine vesile olmanın kendilerini mutlu ettiğini, bu vesile ile de Turindex Turizm acentesi yetkilisi sayın İsa YILGIN’a böyle anlamlı bir protokole imza attıkları için şükranlarını sunduğunu belirtti.

Daha sonra söz alan Emniyet Teşkilatı Sendikası İdari Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali BÜTÜN yaptığı konuşmada; Emniyet Teşkilatı Sendikası yönetim kurulu olarak Şehit ailelerine yönelik bu örnek hizmeti minnetle karşıladıklarını ayrıca, Turindex Turizm Acentesinin Emniyet Teşkilatı mensuplarına yönelik seyahat, konaklama, uçak bileti ve hac-umre organizasyonlarında gösterdiği üstün çaba ve özveri, sadece bir turizm firması olarak işlev görmenin ötesinde, toplumsal bir sorumluluğun da ifadesi olduğunu, Şehit ve gazi ailelerine yönelik ücretsiz umre organizasyonu, yalnızca maddi bir destek değil, aynı zamanda manevi bir huzur ve destek kaynağı olmuştur şeklinde konuşmalarını tamamladı.

Turindex Turizm Acentesi Yönetim Kurulu Başkanı İsa YILGIN konuşmasında;

18 mart Çanakkale zaferi ve şehitler anma gününü de kapsayan bu hafta nedeniyle emniyet teşkilatının değerli çalışanları huzurunda, vatan savunmasında  gözlerini kırpmadan vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzuru için hayatlarını  feda eden tüm şehitleri minnet ve saygı ile yad ederek başladığı konuşmasında, uzun yıllardır turizm sektöründe faaliyet gösterdiklerini ve birçok sosyal sorumluluk projelerinde  rol aldıklarını, özellikle şirket merkezi olan Kocaeli’nde, il emniyet müdürlüğü ile  ulaşım konaklama vb. konularda yoğun çalışmalarının olduğunu,  İl bazında da olsa ellerinden geldiğince Emniyet Teşkilatına destek olmaya çalıştıklarını şimdi de bu protokol ile hizmet ve desteklerini tüm teşkilat çalışanlarına ulaştırmak istediklerini belirterek, sadece satışta değil satış öncesi ve sonrasında da her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Son olarak 2 şehit yakını olan sözleşmeyi 2 kişi daha arttirak 4 şehit yakını olarak güncellemek istediklerini belirterek şehit ailelerine bu şekilde destek vermek istediklerini belirtti.

Konuşmaların ardından Ali BÜTÜN ve İsa YILGIN protokolleri imzalayarak her iki taraf açısından da hayırlı olması temennisinde bulundular.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP