Emniyet Teşkilatı Sendikasına yoğun ilgi

Emniyet Teşkilatı Sendikasına yoğun ilgi

ABONE OL
6 Nisan 2024 13:45
Emniyet Teşkilatı Sendikasına yoğun ilgi
2

BEĞENDİM

ABONE OL

08.03.2022 tarihinde tamamı Emniyet Teşkilatında fiilen görev yapan memurlar tarafından kurulan ve 178 yıllık teşkilatın ilk ve tek sivil toplum kuruluşu olan Emniyet Teşkilatı Sendikası, son dönemlerde gerçekleştirdiği faaliyetlerle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde, Emniyet Teşkilatında görev yapan tüm sivil memurlara bir çağrıda bulunarak teşkilatta görev yapan tüm sivil memurları tek çatı altında birleşmeye ve kurum sendikacılığı yapmaya davet eden Emniyet Teşkilatı Sendikası’na ilk olumlu cevap İzmir’den geldi.

28-29 Mart tarihlerinde 2 günlük saha çalışması için İzmir’e giden teşkilatlanmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selim GÜNAY, İzmir’den dönmeden önce yaptığı açıklamada, 2 günlük saha çalışmasının ardından İzmir’in kendisine yakışanı yaptığını ve Cumhuriyetin 100. Yılında 100 üye ile İzmir’den ayrıldıklarını belirtti. GÜNAY, önümüzdeki günlerde kitlesel olarak geçişlerin olacağını, görüşmelerin devam ettiğini belirterek, son dönemlerde Emniyet Teşkilatı Sendikasının yapmış olduğu başarılı çalışmaların takdir topladığını ve yoğun bir teveccühün olduğunu belirtti.

Marmara Şube Başkanlığının ardından Erzurum merkezli Doğu Anadolu Şube Başkanlığının da hazırlıklarında son aşamaya gelindiğini, uygun olan en kısa zamanda şube açılışını gerçekleştireceklerini belirten GÜNAY, Erzurum ilinde 90 sivil memurun 65’inin Emniyet Teşkilatını tercih ettiklerini ve Erzurum ilinde yetkili sendika olduklarını belirterek, Emniyet Teşkilatı Sendikasını tercih eden tüm üyelere teşekkürlerini ilettiğini belirtti. GÜNAY, tekrardan Emniyet Teşkilatında görev yapan tüm sivil memurları kendi öz sendikalarına davet ederek, artık çözümün adresinin Emniyet Teşkilatı Sendikası olduğunu belirtti.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP