BİR POZDAN NE ÇIKAR!

BİR POZDAN NE ÇIKAR!

ABONE OL
2 Mayıs 2024 22:17
BİR POZDAN NE ÇIKAR!
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk askerine, polisine veya Türk milletine bir hakaret söz konusu olsa, onunla resim çekilen mutlaka bir CHP’li oluyor. 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda polise saldıran, taş atan birkaç grubun temsilciliğine çanak tutan, onları her daim savunan ve o gün orada bulunan eski Türk Tabipler Birliği Başkanı Rasime Şebnem Korur Fincancı’nın koluna girerek poz veren hatıra fotoğrafı çekilen iki CHP’li isim Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu. Bunlardan biri Atatürk’ün partisinin başında, biri de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı. Peki bu ŞEBNEM KORUR FİNCANCI kim ve ne yapmış ki bununla fotoğraf çekilmemesi gerekir? Bunları tek tek yazalım, konu hakkında siz değerli okuyucularımızı bilgilendirelim.

“Türk askerinin hendek kazan teröristlere yönelik operasyonlar düzenlediği dönemde imza toplayan isimlerden biri olan Rasime, Türk askerini Cizre’de katliam yapmakla suçlamıştı.” 1995 yılında Avrupa’nın ortasında binlerce Boşnak katledildi, Irak, Filistin, Libya yok edildi. Bu olaylara gıkını çıkarmayan Rasime, Türk düşmanlığında en önde gidiyor.

Ermenistan’ın soykırım yalanlarını da savunan Rasime Şebnem Korur Fincancı, verdiği bir röportajda “Bahattin Şakir, Teşkilatı Mahsusa’nın siyasi masa şefi. Özellikle de Ermenilerin katledilmesinde, soykırım sürecinden birinci derecede sorumlu olan kişilerden biri olarak adı geçen insan. Tabii bir hekimin, özellikle de insanların katledilmesin de oynadığı rol hepimiz için çok ağır. Hep beraber, özellikle meslektaşları olarak utanç duymamak elde değil elbette.” ifadelerini kullanmıştı. (Bahattin Şakir, Teşkilat-ı Mahsusanın kurucularından ve Türkçü ve Turancı olduğundan dolayı kahramanaca Ermenilerle mücadele etmiş birine hatta Ermenilerce şehit edilen Türk hekimine ağır ithamlarda bulunan Rasime iyi bir Ermeni savunucusudur.) Bu Rasime, İmralı’da tutuklu bulunan PKK elebaşı Abdullah Öcalan için kurulan “Öcalan’a Özgürlük Platformu’nun da kurucuları arasında yer aldı. Rasime, PKK’nın gazetesi olarak bilinen ve daha sonra kapatılan Özgür Gündem’in de bir dönem nöbetçi genel yayın yönetmenliği görevini yapmıştır. ABD’de “Türkiye Demokrasi Projesi” (TDP) adıyla kurulan oluşum, Libya’dan Suriye’ye, S-400’lerden Mavi Vatan’a, PKK ve FETÖ ile mücadeleye kadar birçok konuda Türkiye’yi hedef alan bir kuruluş bildirisi yayınladı. (Bu bildiyi çağırıcılık yapanlar arasında bakın kimler varmış: AHMET TÜRK, MURATHAN MUNGAN, ZÜLFÜ LİVANELİ, İHSAN ELİAÇIK eski CHP milletvekili RIZA TÜRMEN ve şaşırmayın tabii ki RASİME ŞEBNEM KORUR FİNCANCI.)

Terör örgütlerine desteğini her konuşmasında dile getiren Fincancı, 13 Ocak’ta da CHP’li Ali Şeker sayesinde Meclis’e girerek basın toplantısı düzenlemiş, Kovid-19’a karşı geliştirilen milli aşı TURKOVAC’ı “solüsyon sıvı”ya benzeterek itibarsızlaştırmaya çalışmıştı. İzin almadan basın toplantısı yaptığı için Fincancı’nın TBMM’ye girişi yasaklanmıştı.

Milletvekillerinin aracı aranmadığı için Fincacı’nın bir milletvekilinin aracıyla Meclis’e sokulduğu tespit edilmişti. Gözler CHP ve HDP’li vekillere çevrildi. Fincancı’nın HDP Iğdır Milletvekili Habip Eksik’in aracıyla Meclis’e girdiği belirlenmişti.

CHP hatırlarsanız bir oy Kılıçdaroğlu’na, bir oy HDP’ye diyerek büyük kampanya başlatılmış, bölücülük yapan partiyi adeta Türk milletine sevdirmeye çalışmışlardı. O ekipte daima yer alan başkanın her dediğine evet diyen, şehit cenazesinde camide cenaze safında kahkahalarla gülen Özgür Özel, sözde değişim geçiren CHP’nin yeni başkanı olmuştu.

Koskoca CHP Genel Başkanının başka işi gücü yok, bu bölücülere selam gönderecek, Atatürkçü geçinen kesim bunu görmezden gelecek, yutacak ve çılgınca alkışlayacak. Sonra bu başkan durmayacak, HDP’li milletvekilleriyle birlikte bölücülük yapan Pervin Chakar isimli opera sanatçısının konserine giderek Türk milletinin gözünün içine baka baka elini öpecekti. Şimdi size soruyorum, Demirtaş’a, Kavala’ya selam yollayan, şehit cenazesinde gülen, Türk düşmanı Şebnem Korur Fincancı ile poz veren genel başkan sıfatı taşıyan Özgür Özel öylesine gel, bir resim çekilelim, hatıra kalsın, dememiştir. Özgür Özel bu pozu kime karşı vermiştir? Mardin Büyükşehir Meclisinin DEM Partili belediyesi İstiklal Marşı okunulmaması ve saygı duruşunda bulunulmaması hakkında Özgür Özel tek kelime etmemiştir. Şehitlerimizin, onların geride bıraktıkları masum çocuklarının, gazilerimizin bu vatan için can verenlerin savunucusu olarak bu olanları görmezden gelemem. Sizler de bilin istedim ve yazıya döktüm. Durum bu diyerek gerçek alınteri döken tüm emekçi işçi arkadaşlarımın 1 Mayıs’ını kutlar, saygılarımı sunarım.

Murat Gülşan

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP