Bakırköy’de Tırın Otomobile Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Bakırköy’de Tırın Otomobile Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti

Bakırköy'de, Rauf Orbay Caddesi'nde meydana gelen trafik kazasında, bir tırın dorsesinin altına devrildiği otomobilde bulunan 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada hafif yaralanan tır sürücüsü gözaltına alındı. İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamada, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

ABONE OL
12 Mart 2024 05:09
Bakırköy’de Tırın Otomobile Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bakırköy ilçesinde yaşanan feci trafik kazası, ölümle sonuçlandı. Rauf Orbay Caddesi’nde seyir halinde olan Mehmet F’nin kullandığı 34 ER 260 plakalı tır, Florya istikametine doğru ilerlerken kontrolden çıktı. Tırın dorsesi, Bakırköy Yeşilyurt Hava Harp Okulu önündeki Havuzlu Kavşağı alt geçidine çarptıktan sonra sol tarafa devrildi ve üzerine 34 TY 3045 plakalı otomobilin geldiği bildirildi. Kazada, otomobilde bulunan sürücü Recep A. ile araçta bulunan Sultan A., Güler Rukiye A. ve Merve A. hayatını kaybetti.

Olay yerine hızla sağlık, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Çevredekilerin ve ekiplerin yardımıyla tırın dorsesindeki yük hafifletilmeye çalışıldı. Ardından vinç yardımıyla tırın altında kalan otomobil kaldırıldı ve itfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucunda araçtan çıkartılan cesetleri Adli Tıp Kurumu morguna götürdü.

Kazada hafif yaralanan tır sürücüsü Mehmet F. gözaltına alındı. İstanbul Valiliği, konuyla ilgili olarak saat 18.45 sıralarında Bakırköy Yeşilyurt Hava Harp Okulu önündeki Havuzlu Kavşağı alt geçidinde meydana gelen kazada 4 kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. Açıklamada, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP