Jandarma Olduklarını İddia Eden Dolandırıcılara Yaklaşık 900 Bin Lira Dolandırıldı

Jandarma Olduklarını İddia Eden Dolandırıcılara Yaklaşık 900 Bin Lira Dolandırıldı

Denizli'nin Tavas ilçesinde N.T. isimli kadın, evine gelen ve kendilerini jandarma olarak tanıtan kişiler tarafından "Almanya'da yaşayan oğlunuz tutuklandı, para ve altınlarınızı vermezseniz sizi de tutuklayacağız" şeklinde dolandırıldı. Dolandırıcılar yaklaşık 100 bin lira nakit ve 800 bin lira değerindeki altın bilezik aldıktan sonra olay jandarmaya bildirildi. Jandarmanın operasyonu sonucunda 3 şüpheli gözaltına alındı, 2'si tutuklandı.

ABONE OL
19 Mart 2024 23:49
Jandarma Olduklarını İddia Eden Dolandırıcılara Yaklaşık 900 Bin Lira Dolandırıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Denizli’nin Tavas ilçesinde yaşayan N.T. adlı kadın, evine gelen ve kendilerini jandarma olarak tanıtan kişilerin tuzağına düştü. İddialara göre, N.T.’ye “Almanya’da yaşayan oğlunuz tutuklandı, para ve altınlarınızı vermezseniz sizi de tutuklayacağız” şeklinde baskı yapan dolandırıcılar, kadından yaklaşık 100 bin lira nakit para ve 800 bin lira değerinde altın bilezik aldı.

Olayın ardından N.T., yaşadığı dolandırıcılığı jandarmaya bildirdi. İl Jandarma Komutanlığı’nın Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) harekete geçti ve şüphelilerin peşine düştü. Yapılan çalışmalar sonucunda dolandırıcıların kimlikleri belirlendi ve Tavas İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleriyle birlikte operasyon düzenlendi.

Operasyon neticesinde, dolandırıcılık suçundan 11 ayrı kaydı bulunan Aykut T. (31) ve Sezgin Ö. (25) adlı şüpheliler gözaltına alındı. Ayrıca, yanlarında bulunan B.K.A. (25) isimli şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerin adresinde bulunan para ve altınlar, sahibine teslim edildi.

Dolandırıcılık suçundan tutuklanan Aykut T. ve Sezgin Ö., adliyeye sevk edildi. Bu olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP