A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosu açıklandı

A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosu açıklandı

A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup'ta 11 Ekim'de Samsun'da Karadağ ve 14 Ekim'de deplasmanda İzlanda ile oynayacağı maçların aday kadrosu ve programı açıklandı.

ABONE OL
4 Ekim 2024 22:47
A Milli Futbol Takımı’nın aday kadrosu açıklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), A Milli Futbol Takımı’nın teknik direktörü Vincenzo Montella tarafından belirlenen 27 kişilik aday kadroyu duyurdu. Kadroda yer alan futbolcular şöyle:

Kaleciler:
Altay Bayındır (Manchester United), Mert Günok (Beşiktaş), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Muhammed Şengezer (RAMS Başakşehir)

Defans:
Abdülkerim Bardakcı (Galatasaray), Emirhan Topçu (Beşiktaş), Eren Elmalı (Trabzonspor), Ferdi Kadıoğlu (Brighton & Hove Albion), Merih Demiral (Al-Ahli), Mert Müldür, Samet Akaydın (Fenerbahçe), Zeki Çelik (Roma)

Orta Saha:
Atakan Karazor (Stuttgart), Hakan Çalhanoğlu (Inter), İsmail Yüksek (Fenerbahçe), Kaan Ayhan (Galatasaray), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Orkun Kökçü (Benfica)

Forvet:
Ahmed Kutucu (ikas Eyüpspor), Arda Güler (Real Madrid), Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün (Galatasaray), Bertuğ Yıldırım (Getafe), İrfan Can Kahveci (Fenerbahçe), Kenan Yıldız (Juventus), Kerem Aktürkoğlu (Benfica), Semih Kılıçsoy (Beşiktaş)

Cenk Özkacar, Çağlar Söyüncü, Doğan Alemdar ve Ozan Kabak sakatlıkları sebebiyle kadroda yer almadı. Stuttgart forması giyen Atakan Karazor, ilk kez A Milli Takım aday kadrosuna çağrılırken, ikas Eyüpspor’da forma giyen Ahmed Kutucu ise 4 yıl aradan sonra yeniden kadroya davet edildi.

Milli Takım Programı

A Milli Takım oyuncuları, 7 Ekim Pazartesi günü saat 12.00’de TFF’nin Riva’daki Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde toplanacak. Aynı gün saat 18.30’da ilk antrenmanını yapacak olan ay-yıldızlılar, Karadağ maçı hazırlıklarını hafta boyunca burada sürdürecek.

Milli takım kafilesi, 10 Ekim Perşembe günü saat 11.00’de resmi antrenmanın ardından saat 16.00’da THY’ye ait uçakla Samsun’a hareket edecek. Kafile, aynı gün 17.45’te Karadağ maçının oynanacağı Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda kısa bir yürüyüş gerçekleştirecek. Teknik direktör Vincenzo Montella ve bir futbolcu, stadyumda saat 18.00’de bir basın toplantısı düzenleyecek.

Türkiye ile Karadağ arasında 11 Ekim Cuma günü saat 21.45’te oynanacak karşılaşma, TV8 ve Exxen platformlarından canlı yayınlanacak.

Milli Takım, 12 Ekim Cumartesi günü TSİ 15.30’da İzlanda ile oynayacağı maç için THY’ye ait uçakla Samsun’dan hareket edecek. Keflavik Havalimanı’na inecek kafile, buradan otobüsle maçın oynanacağı başkent Reykjavik’e geçecek.

Vincenzo Montella ve bir futbolcu, 13 Ekim Pazar günü TSİ 16.45’te Laugardalsvöllur Stadyumu’nda bir basın toplantısı düzenleyecek. Milli takım, İzlanda maçı öncesi resmi antrenmanını aynı stadyumda TSİ 21.00’de yapacak.

14 Ekim Pazartesi günü TSİ 21.45’te oynanacak İzlanda-Türkiye maçı, TV8 ve Exxen platformlarından canlı olarak yayınlanacak.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Tercüman Gazetesi Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.