Adana’da Çamaşır Makinesinde Mahsur Kalan Çocuk Hayatını Kaybetti

Adana’da Çamaşır Makinesinde Mahsur Kalan Çocuk Hayatını Kaybetti

Adana'nın Sarıçam ilçesine bağlı Suluca Mahallesi'nde, ceza infaz koruma memuru olan baba ve hastanede çalışan anne işe giderken evde kalan 12 yaşındaki Zeynep Hilal K., 6 yaşındaki Alparslan Türker K. ve 3 yaşındaki Elif Ayyüce K.'den biri çamaşır makinesine girerek havasız kaldı. Baba eve döndüğünde çocuğunu çamaşır makinesinin içinde hareketsiz buldu ancak kurtarmaya çalıştı. Maalesef, Elif Ayyüce K. adlı çocuk, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

ABONE OL
21 Mart 2024 20:59
Adana’da Çamaşır Makinesinde Mahsur Kalan Çocuk Hayatını Kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adana’nın Sarıçam ilçesine bağlı Suluca Mahallesi’nde, acı bir olay yaşandı. İşe gitmek için evden ayrılan baba ve anne, üç çocuklarını evde bıraktı. Ancak öğle saatlerinde 12 yaşındaki Zeynep Hilal K., annesini arayarak küçük kardeşi Elif Ayyüce’nin kayıp olduğunu bildirdi. Hemen eve dönen aile, 6 yaşındaki oğulları Alparslan Türker K.’den çocuğu çamaşır makinesinin içinde hareketsiz bulduklarını öğrendi.

Baba hemen harekete geçerek kızlarının yardımına koştu. Çocuğa suni teneffüs ve kalp masajı yaparak durumu stabilize etmeye çalıştı. Ancak çocuğunun durumu kritikti. Hemen ambulans çağrıldı ve Elif Ayyüce K. önce Yüreğir Devlet Hastanesi’ne, ardından Balcalı Hastanesi’ne kaldırıldı. Ne yazık ki, tüm müdahalelere rağmen Elif Ayyüce K. aynı günün gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Olay sonrası Elif Ayyüce K.’nin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilen küçük kızın cenazesi toprağa verildi. Bu üzücü olay, bölgede büyük bir üzüntü ve şok yarattı. Aile ve yakınları, acı kaybın derin üzüntüsünü yaşarken, yetkililer olayla ilgili soruşturma başlattı.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP