2024-KPSS Ortaöğretim Sınavı Sonuçları Açıklandı

2024-KPSS Ortaöğretim Sınavı Sonuçları Açıklandı

ÖSYM Başkanlığı, 2024-KPSS Ortaöğretim: Sınav Sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

ABONE OL
4 Ekim 2024 22:43
2024-KPSS Ortaöğretim Sınavı Sonuçları Açıklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

15 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen 2024-KPSS Ortaöğretim Sınavı’nın sonuçları, Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından açıklandı. Adaylar, sınav sonuçlarına 4 Ekim 2024 tarihinde saat 11.00’den itibaren ÖSYM’nin resmi internet sitesi olan https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle erişebilecekler.

Cevap Kağıtları ve Aday Cevapları Erişime Açıldı

Ayrıca, sınava giren adayların cevap kağıtları ve cevaplarına dair detaylar da 4 Ekim 2024 saat 11.15 itibarıyla ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinde erişime açıldı. Adaylar, T.C. kimlik numaraları ve şifreleriyle giriş yaparak sınavda kullandıkları cevap kağıdını, işaretlemelerini, bu işaretlemelerin optik okuyucu tarafından okunarak elde edilen sonuçlarını ve soruların doğru cevaplarını inceleyebilecekler. Her soru için adaylar, verdikleri yanıtları ve doğru cevapları görebilecek.

Bu sistem, adayları bilgilendirme amacı taşımakta olup, görüntülenen sayfa belge niteliği taşımamaktadır. Her türlü değerlendirmede ÖSYM’nin kayıtlı sistem bilgilerinin esas alındığı belirtilmiştir.

Adaylara ve Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur.

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.


HIZLI YORUM YAP

Tercüman Gazetesi Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.