İzmir’de Çankırılılar, Anemon Otel’de Keyifli Bir Kahvaltı Buluşmasında Bir Araya Geldi

3 Şubat Cumartesi günü İzmir'de yaşayan Çankırılılar, Çiğli Anemon Otel'de düzenlenen keyifli bir kahvaltı etkinliğinde buluştu. Haberinioku sitesi ve Tercüman gazetesi yazarı olan katılımcılar arasında yer alan Murat Gülşan, etkinlikle ilgili izlenimlerini ve fotoğraflarını paylaştı.

Pandemi nedeniyle uzun bir süredir bir araya gelemeyen Çankırılılar, bu buluşmada neşe ve heyecan dolu anlar yaşadılar. Etkinliğe, İzmir Çankırılılar Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Emekli Albay Naci Karakuş'un önderliğinde birçok değerli konuk katıldı.

Başkan Karakuş, yaptığı konuşmada, "Uzun aradan sonra tekrar bir araya gelmenin heyecanını yaşıyoruz. Dernek olarak aile gibi birlik içindeyiz. İyi günde kötü günde beraberiz. Etkinliklerimiz devam edecek, bugün buraya gelemeyen arkadaşlarımız da gelecek etkinliklerde bir araya gelme fırsatı bulacaklar" dedi.

Etkinliğe katılan önemli isimler arasında, Çankırı'da 1984-1986 yıllarında Valilik yapan Sayın Akın Gönen, Çankırılı Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Emekli Jandarma Albay Fuat Kömürcü gibi birçok isim bulunuyordu.

Çankırı Belediye Başkanı İsmail Hakkı Esen'in gönderdiği Çankırı Tuz'u ve ünlü helvacı Faruk Helvacioğlu'nun gönderdiği Çankırı'nın meşhur taş helvası, etkinlikte katılımcılara ikram edildi.

Program, Çankırı Terörle Mücadele Kahramanları Derneği Başkanı Okan Sütçüoğlu'nun gönderdiği Çankırı Şehitleri Albümü ile son buldu. Etkinliğe katılan tüm üyeler ve konuklara teşekkür edildi.